Innlevering 0011 01

Modelleringprosjekt

Vi har hatt modelleringprosjekt en ukes tid, og hatt tid til å finpusse gjennom høstferien. Jeg vippet mellom å lage Stortinget eller Nationaltheateret. Endte opp med sistnevnte.

Første dag tok jeg en liten runde med mobilen for å ta noen enkle oversiktsbilder som referanser i dag. Jeg tok senere en runde med speilrefleks for å ta nærbilder av detaljer.

Deretter gikk mye av tiden de første dagene med på å legge en plan for hvordan bygningen skulle modelleres. Jeg kan enten lage noen moduler som jeg bruker flere steder, eller modellere alt som et stort objekt. Prøvde litt på begge deler for å og se hva som ga meg mest lenger ut i prosessen.

Vinduene er bygd som selvstendige objekter og lagt inn som en mal for plassering senere, uavhengig av hvordan jeg løser modellering av vegger.

Takets grunnform er bygd med splines, og så satt sammen ved å patche sammen disse.